torsdag den 2. februar 2012

Afrikansk sved lugter bare anderledes...


Og det er sandt! Allerede efter to dage kunne vi lugte at vi selv lugtede anderledes...
Så er der ikke mange dage tilbage på Daraja desværre. Vi har det så hyggeligt og sjovt her og lærer vildt meget.

I sidste uge fik vi fire piger, som skal til Zambia, endelig noget at vide om vores placering. Jeg og Julie skal bo sammen, hvilket vi er rigtig glade for begge to. Vi snakker rigtig meget sammen her på Daraja, og jeg er sikker på at vi nok skal få et godt ophold! Vi skal arbejde på en skole for forældreløse som hedder Walter Heibert School for Orphans. Vi skal alle fire bo i Nyimba District, som ligger 340 km fra Lusaka (Zambias hovedstad) og har en population på 85,000. Deres primære beskæftigelse er landbrug og handel. Området er meget kendt for deres bananer og fisk fra Luangwa River. Ninna og Hannah skal bo sammen og arbejde for Nyimba District Farmers association, som samarbejder med vores skole. 

I dag, onsdag, har vi besøgt to danske MS-volontører, som var på Daraja i november. De er placeret lidt uden for et større kenyansk by ca. 2,5 times kørsel fra Daraja. De bor og arbejder på et børnehjem. De viste os rundt og fortalte os om deres hverdag og om, hvor meget de elsker at være der og er kede af at der kun er en måned tilbage.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme til Zambia og se hvordan vi skal bo og arbejde, men samtidig bliver det virkelig sørgeligt at forlade vores hjem her på Daraja, hvor alle er så søde. 


Vi kører mod Nairobi lørdag morgen hvor vi så har resten af dagen. Søndag flyver vi alle mod vores forskellige destinationer: Tanzania, Mozambique, Zambia, Uganda, Ghana og otte bliver i Kenya. 

Så vidt vi har forstået har vi et par dage i Zambias hovedstad Luzaka før vi skal ud til vores placering. 

Jeg håber at I alle har det lige så godt hjemme som vi har her i Kenya!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar