mandag den 28. maj 2012

Welcome to India!

Tidligt lørdag morgen landede Binne og jeg endelig på vores hostel midt i New Delhis Main Bazar blandt diverse små boder med alt slags mad, barberer, butikker og massevis af mennesker. Efter et par timers søvn blev vi på en eller anden måde shanghaiet hen til et turist bureau og før vi vidste af det, sad vi i en bil på vej mod det nordlige Indien i Himalaya bjergene. Det tog godt 32 timer og var en af de skøreste ture længe. Vores fine chauffør er noget så flink, men hans engelskkundskaber kan man da ikke prale med. Efter hver andet ord (hvis man da er heldig at det lyder som et engelsk ord) indsættes ’in the’. The flowers in the hjkhkre my in the mother in the hjsdgds house, very good madame!
Srinigar er Indiens nordligste stat Kashmirs sommer-hovedstad og er placeret rundt om den smukke Dal Lake. Her genspejler de snedækkede bjerge sig i vandet, ørnene flyver ikke langt over os og der er fyldt op med gondollignende både der sejler indiske turister (det er højsæson!!) rundt eller fungerer som små butikker.
Vi fik os noget af et kuldechok her i Himalayas bjerge især efter at været næsten drunknet i sved i Delhi! Vi har boet på en husbåd hos en MEGET værtsvillig familie, boet i en village endnu længere oppe i bjerget og trekket på de smukkeste bjerge.
Srinigar er meget tæt på Pakistan, og der er derfor army-people all over! Af samme grund kan man heller ikke bruge sit sædvanlige simkort der, men der skal investeres i et specielt et efter grundigt sikkerhedstjek og efter sigende fem pasbilleder!
De næste par uger skal vi igennem Rajanstan (en anden af Indiens stater), Agra med Taj Mahal og Varanasi før vi igen vender snuden hjemad.
Lige nu er vi i Bikamer i Rajastan. Her er meget ørkenagtigt (dog ikke inde i byen) og virkelig mange kameler! Foruden alle de hellige køer selvfølgelig :)
Mange tanker til min familie og mine venner derhjemme, i Nyimba og til søde Jules i USA!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar