torsdag den 7. juni 2012

Jaipur

Så er vi nået Jaipur! Rajasthans hovedstad med 2,5 millioner indbyggere. Denne by er kendt som ’pink city’ og det er den gamle bydel skam også! Vi fik os noget af en gåtur i et dytten og båtten helvede, 5 nærdødoplevelser idet vi skulle krydse vejen (de kører virkelig S I N D S Y G T her!!) og mindst 80 tilbud om at skulle køre i deres små taxi-tuktukker. Vi har det hårdt som I nok forstår J
Indien er fortsat dejligt, og er kun blevet dejligere af, at vi har vænnet os til menneskerne, forholdene, varmen(!) og den stærke mad, som jeg BTW eeelsker! (nogen der er overrasket??)
Inden Jaipur besøgte vi ’lake city’: Udaipur, hvor James Bond Octopuzzy er optaget! Hvad siger I så? Vi fik da også set filmen på en café sammen med to engelske piger. Før vi kom her havde vi to nætter i pilgrimsbyen Pushkar. Hertil skal alle hinduer til en gang om året. Det er et af de eneste steder i verden, hvor de tilbeder hinduguden Brahma (der er flere forskellige). Binne og jeg fik da også lige bedt en delt ved den hellige Pushkar lake. Pushkar er en ren vegetarisk by (ingen æg) og med strengt alkoholforbud til stor sorg for vores nye ven Tani fra NZ, han var til gengæld glad for deres ’special lassi’, som foruden den søde drikkeyoghurt indeholdt mere eller mindre hash J mums, sikke en lækker grøn jordagtig drik du får dig der! Han er nok noget af det sjoveste jeg nogensinde har mødt og har bestemt sig for at følge os (han siger at han føler sig lonely uden os). Han har samme ’tur’ som os, lige nu kan vi dog ikke rigtig finde ham.. Men han har det med altid at finde os, ringe til vores hotelværelse kl 6 om morgenen (hvor fik han nummeret fra??) og skrive beskeder til os i lobbyen, hvorefter han brænder os af. Ja, en sjov mate!
Nu er vi som sagt i Jaipur godt trætte efter en hård tur til Old city! Jeg håber I alle har det godt der hjemme J Knus her fra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar